Söndag vilodag??? NOT

Bilder på vad jag har pysslat med idag












Idag var det bestämt att vi hade sovmorgon och det skulle sovas länge,,, y
eah right  vanknade som vanligt 5,30 *suckar*
Idag ska det skruvas o fixas med altanen iaf måla stuprör, olja in staket osv.....mellan varven ska vi ut på fälten här sidan om o träna lite linjetag och uppletande både Pako o Kryddan får åka på detta,,, tror jag ska sätta upp "Rutan" i trädgården o köra även det lite då o då...
******
Shit vad jag har ont i kroppen *ynkar högt*  men nu är 5 stolphållare+ höga stolpar och staket på plats = näääästan klar  nu ska det bara 2 stolpar + staket som ska på plats därefter ska jag skruva på brädor ovanpå stolparna sen e det klart :-)
Nya bud ang uteplatsen  jag ska banne mig åka upp ptill likala sågen o köpa virke + bygga ett högre staket emot grannen så man kan slippa insynen på ngn plats hmmm detta ska jag fixa på Tisdag...
Är bjuden på kalas även idag.......
****
Såja kalas nr 2 avklarat mätt o go nu...

Köket har fått nytt golv så mao det är reglat osv golvskivorna är på plats   jag har knackat (slagit) ner all puts som inte ska vara där meeeeh nu måste en vägg oxå reglas oxå på med gipsskivor  vilket jag och Åsa ska fixa på Onsdag är det tänkt,,

Imorgon ska det jobbas men har tagit ledigt på kvällen/natten för att kunna gå på ett möte som jag def inte vill missa..
Jisses vad jag känner mig splittrad  vi har stor tävling på klubben och där behövs folk jag själv vill bara vara hemma o få färdigt här i detta Taikonläger....

Midsommaraftons morgon

G,morrn och Glad Midsommer tiller :-)
Sitter just nu på jobbet och ska gå av kl 9,00   då blir det en tripp ner till Trelleborg och därefter en runda inom Beddinge för att hämta golven jag har köpt.
Hem som tusan o skruva ner allt jag kan i köket + långprommis med hundarna   Jag o Sara är bortbjudna ikväll men det blir def en tidig kväll.. Måste iaf spela "Kubb" för det har blivit lite av ett måste på Midsommar   hur kul som helst ,, Det börjar som en trevlig lek och slutar nästan som blodigt allvar  snacka om att tävlingsmänniskan dyker fram hehehehehe.
Efter midsommar kommer jag att cykla med hundarna tiiiidigt på morgonen .

Nu har jag fått lite att tänka på ,

Vi var o tränade Räddning igår,, testade Kryddan lite och jisses vad duktig hon var,, Hon har ju aldrig gjort detta innan men efter första skicket så fattade hon att hon skulle ta lösrullen,,,hem till matte i snabbt tempo+gjorde klockrent påvis..
Jag ska testa henne i vårt nya ruinområde (vilket är svårt) oxå...

Pako var oxå helt grym igår snacka om toppad galenpanna vid ett skick flög de liggande grenarna i luften  han skulle bara fram helt enkelt, raka snygga skick superbra fart,,bra markering osv osv   kanske har det varit till Pako,s fördel att han har fått stå still ett tag  vem vet.
Det är just sådana här träningar man behöver för att bli peppad till max själv :-)
Så nu vetetusan vad jag gör eg...Ska jag ösa på rejält med Pako ? el ska lilla Nitroglycerinet få hoppa med i Räddningskursen?
Hmmmmm tror jag bådadelarna ett tag framöver.
Men en sak vet jag iaf ,,,att nu öser vi på ordentligt med konditionsträning här  på oss alla 3  

Mitt hem är ett stort Kastrof område



Jisses vilken röra jag har  köket är på väg ut och snacka om att det finns en massa skit i skåpen ala "bra att ha" men detta befinner sig på en ny adress nu=Lokala Loppisen
Här har det handlats en massa  typ golv till 3 rum, osv osv osv
Så det är full rulle just nu....

Idag kommer det en tjej med sin farsa för att kolla mitt Mc-ställ har jag en sagolik tur ja då är det sålt *håller tummarna hårt* blir det sålt så åker jag och köper en diskmaskin imorgon...
Tjoooooo flöjt Mc-stället är sålt + lite andra mc-saker mao nu är den epoken totalt över :-)
***
Blev inget av med trippen till Trelleborg,, av olika orsaker .. Har köpt min livs första diskmaskin :-P snygg sak på 45 cm,,, nu har jag liiiiite ångest här pga alla inköpen :-)
**
Ohhh jag bara älskar min x-tra brorsa (det är han som ska vara byggchef här nu inför köksbytet) jag tipsade honom om plattor som bortskänktes och vad gör han då??? jooooo där fanns 75 fin fina röda singelplattor och nu står dom på min tomt till den nya uteplatsen intill huset...*superglad*Hmmm får nog laga en stor gryta Bigos så killarna får i sig lite käk under tiden dom är här och jobbar.
Nu är det G,natt härifrån kanske blir en väldigt tidig morgon för mig o Pako....

Söndag

Idag är det vaaaaarmt,,
Gick av jobbet imorse  åkte direkt till Åstorp för att kolla in Lydnadstävlingar där 4 klubbkompisar var tävlande 2 st Elit och 2 i Lkl1
Gick kanoners 3 st ekipage på pallen det är inte dåligt det :-)
Därefter blev det en shoppingrunda oxå hem,,,, för att upptäcka mitt mobila bredband har lagt av  iväg igen till en Telenor affär o lämnade in möget annars hade jag nog slagit isönder det till slut...
Fattar det inte,,,, jag och tekniska saker är inte kompatibla precis...
Så nu sitter man fast vid den stationär datorn o ugglar.  Har även hunnit att stapla LITE ved men gav upp när jag fick stora svettvågen *äckligt eller hur :-P *
Sticker nog snart igen för att låta Pako och Kryddan bada lite..

Fredag

Morrning på er alla!
Ny dag nya tag,,, Ska in till stan o jobba lite därefter hem gå en runda med jyckarna,, fixa i trädgården.
Ikväll ska vi in till Hbg o träna Ipo-R för Pako,s del och Lydnad för Kryddans del.
****
Pako är klippt o fin just nu    Kryddans tur när jag kommer hem :-)
***
Det blev inget med trädgården idag iheller,, det blev sofflocket för denna svensk och nu är det brådis     träningi Hbg kl 17,00 jag svimmar av värmen snart ..
****
Träningen gick riktigt bra både för Pako och Kryddan      körde Pako först sedan fick han sitta o kolla när jag o kryddisen tränade,,,, hmmmm fjärren börjar ta sig nu,,, rutan jaaa det är oxå på G  inkallande med ställande går superbra 2 ggr sedan segar hon lite så nu ska jag ändra lite på den träningen... Pako fick dirigeringar till kon ---> typ vänster bord --> höger bord----->bakre bordet,,,,, fritt följ enl ipo-r ,,, fjärren sitt.ligg.stå  han var ganska så peppad efter att ha suttit o kollat på mig o  Kryddan = superbra :-)

Fredag

Morrning på er alla!
Ny dag nya tag,,, Ska in till stan o jobba lite därefter hem gå en runda med jyckarna,, fixa i trädgården.
Ikväll ska vi in till Hbg o träna Ipo-R för Pako,s del och Lydnad för Kryddans del.
****
Pako är klippt o fin just nu    Kryddans tur när jag kommer hem :-)
***
Det blev inget med trädgården idag iheller,, det blev sofflocket för denna svensk och nu är det brådis     träningi Hbg kl 17,00 jag svimmar av värmen snart ..
****
Träningen gick riktigt bra både för Pako och Kryddan      körde Pako först sedan fick han sitta o kolla när jag o kryddisen tränade,,,, hmmmm fjärren börjar ta sig nu,,, rutan jaaa det är oxå på G  inkallande med ställande går superbra 2 ggr sedan segar hon lite så nu ska jag ändra lite på den träningen... Pako fick dirigeringar till kon ---> typ vänster bord --> höger bord----->bakre bordet,,,,, fritt följ enl ipo-r ,,, fjärren sitt.ligg.stå  han var ganska så peppad efter att ha suttit o kollat på mig o Kryddan = superbra :-)

Sveriges Nationaldag

Sådär ja nu är ordningen nästan återställd i detta hem efter allt tävlande.
Nu körs 2:an + 3:ans Lydnadsklass in på Kryddan
Pako drillas rejält i Lydnadsträning ala "Kulträning" har faktiskt visat riktigt bra resultat med denna träning verkar vara mera på G och tycker det är kul.
Måste ta mig i kragen och fixa fram en sådandär Tävlingslicens *morrar*  Jan kan inte göra ett funktionsprov utan detta *morrar ännu mera* Joo ni har förstått alldeles rätt att jag tycker detta med just tävlingslicen är ngt helt idiotiskt, ännu är där ingen som har kunnat förklara vitsen med det.. Det hade varit helt oki att betala dessa pengar OM man nu fick vara med o tävla i brukset tex med sin blandras meeeeh att bara få tävla i Lydnad och Ipo-r el Agillity med sin blandras njaeeee och utav vilken anledning behövar jag att resultaten ska vara officiella??? NADA   Nej jag har den uppfattningen att detta har tillkommit enbart i vinstsyfte.
Stor sten har fallit från bröstet,,, Jag behöver inte tabeslutet att hoppa av Räddningen el ta ngt beslut alls just nu.
Har ju åkt på ngn slags biverkning efter hjärnhinneinflamationen som inte är kul alls,,, har inte riktigt förstått vad det har varit med mig,,, har svår att hålla koncentrationen ,ont i huvudet vid lite hårdare fysisk arbete,otroligt deppig då o då, reagerar på saker jag normalt inte skulle skänkt en tanke på,vilket har resulterat att jag betett mig ganska tråkigt mot vissa människor "ber massor av ursäkt för detta"
Men nu har jag pratat med min underbara neurolog läkare och han har förklarat en hel del och dessutom berättadehan att jag har varit mkt sjukare än jag själv uppfattat det som.. Så nu blir det till att ta sig i kragen o skärpa sig verkligen tänka efter så det inte blir så galet igen.
Nog om detta.....
idag är det lite jobb på f,m därefter hem o fixa i trädgården planera in var Poolen ska stå  jaaaaa ni läste rätt    jag har fått en Pool av en träningskompis *superglad* vad som är mindre kul är att vi har just nu vattningsförbud hehehehe
Ha det gott med er från en förvirrad A-M

YES där satt Lp1 som en smäck

image50




Såja nu är vi hemma igen :-)

Idag startade vi i Lkl 1 för 3:e gången  och skrapade ihop 174,5 poäng med ett 1:a pris och 3:e placering vilket innebär att nu har Krydda ett Lp1
jag är så stolt över kryddan 4 tävlingar med 3 st 1:a placeringar och nu en 3:e
dessa poäng fick vi idag
Platsliggning     10
Tandvisning      10
Linförighet        10
Läggande          0
Inkallande         9,5
Ställande          10
Apportering        8
Hopp ö Hinder     9
Helhetsintryck    10
sammanlagt     174.5

Jag är oerhört glad och stolt ...... Tackar som vanligt ALLA som finns bakom o stöttar ,peppar osv.
Nu ska vi åka till en träningskompis och bli bjudna på Tårta för det är vi VÄRDA  :-P


RSS 2.0