Nu är det Fredag :-)

Vi har fortsatt vår intensiva träning i momenten Rutan och Vittringspinnar..
Vittringen är just nu 100% klockren och Rutan 98%, Så nu är det dags att nöte resterande moment som har fått vila ett tag.
Vädret är inte speciellt somrigt i Skåne  Jag eldar fortfarande i kaminen på kvällarna pga det är så otroligt fuktigt o råkallt.
Idag är det Arbetsdygn som gäller och när jag går av mitt pass imorgon jaaa då är det snabbt ner till Klubben för att dömma kursare i Allmänlydnadsprovet *spännande*  Under tiden kommer lilla charmtrollet ( barnbarnet Oliwer)   Jag måste försöka klämma in ngr timmars sömn på eftermiddagen el tidig kväll för det är vakting av gruvan mellan 21-24 el längre...
Mao det är full rulle här..
Nästa tävling är det 3 och den 4/7 på Bjuvscupén OM inte Krydda har kommit i löp vill säga det är dags nu för detta ....

Tisdag

Såja!  Nu har vi haft Kursavslutning på min o Fredriks kurs i Lydnadsklass 1.
Det blev en Lydnadskl 1 tävling med en officiell Domare som dömde ekipagen,, Vi var faktiskt så taskiga så att vi berättade inte för gruppen att alla redan var godkända *ler lite elakt* men det fanns faktiskt en baktanke,,,,, mer än att vara elak
Vi ville att dom skulle få känna på det här med nerver inför och under en tävling och få lite mer kunskap i hur man kan göra inför en tävling rutiner osv menar jag.
Det gick himla bra för allihopa är så stolt :-)
***
En annan nyhet är Krydda har klarat av Vittringsmomentet enl regelboken  och jag dansade breakdance på planen ,Yeah I feel good nynnar.
Det var som vanligt full fart mot pinnarna ,, och jag tänkte  vojne vojne det här bådar inte gott men då satte hon i broms + handbromsen samtidigt *ler* och doppade sin lilla söta nos i backen och började analysera pinne för pinne och lika snabbt som en liten flugsnappare plockade hon rätt pinne o la i högsta växeln tillbaks till mig.
Fattar ni vilken höjdare detta är?????? Hmmm ta mig tusan bättre än sex *ler oskyldigt*
Momentet rutan är till 97% klar den oxå så OM nu lilla damen inte börjar att löpa borde vi vara klara för tävlingarna som vi har anmält oss till den 3-4/7.
Letar efter en billig liten stuga att hyra runt Grillby/Enköpingstrakten de 2 första veckorna i Augusti,, ngn som vet???

Äntligen sommar i Skåne

Hej på er alla!
Jag har varken haft tid,ork el lust att skriva i bloggen på ett tag nu,
Svartbergslägret var så jäkla bra (som vanligt alltså)
Jag o Krydda ägnade 2 dagar åt att träna på 2 moment Rutan och Vittringsmomentet, Det var här de sista knutarna löstes upp + jag fick nya riktigt bra tips på hur vi ska gå vidare.
Tävlingen i Bro-Håbo gick däremot åt skogen totalt 3 nollor  slå det ni! Jag tappade fokus av olika anledningar vilket innebar att jag tappade Krydda oxå och kunde inte vara stöttepelaren som vanligt. Mao felet var mitt och inte Kryddas.
Fast hur jäkla dum kan man vara på en skala eg???? Nu menar jag ju så klart mig själv,, att bara anmäla till en tävling efter ett träningsläger GAAAH
DET kommer inte att inträffa fler ggr.
Nu kommer det inte att tävlas förrän Rutan + Vittring sitter som en smäck, vilket det snart gör :-)
På Söndag är det avslutning i Lydnad 1 kursen som jag och Fredrik håller  ska bli skönt fast visst det blir nog lite tomt samtidigt.
Nu kommer jag inte att ta på mig ngt el hålla ngn kurs på ca 1 år för detta året ska vi satsa på Lydnaden till 100% jag o El Kryddo.
Förresten jag har fått gjort en hemsida, det är Peggys son Martin som fixat ihop den efter mina önskemål, den är inte riktigt färdig men håll tillgodo o kika in där ngn gång då blir vi glada :-)
BTW  jag kan varmt rekommendera Martin om ni vill ha en hemsida, jobbar snabbt som tusan och verkligen lyssnar och förstår vad man vill ha.
Här är länken till hemsidan
http://retrievrarna.sytes.net/

RSS 2.0