Fredag

Morrn sitter bara o myser snart dags att bege sig till stan
Kryddan mår lite bättre nu  är piggare iaf  detta löpet är tvärs om vad det brukar vara  annars är ju Kryddisen som bäst mentalt och träningsmässig just vid löp men denna gången njaeeee hon är så låg att det tränas ingenting nu mer än kondition...
När den här hus-renoveringen är klar ja då har Frk Kryddan abs högsta prio för en kastrering...

Kryddan är eländig

Morrn!
Träningen igår med Räddningsgänget gick superbra för Pako :-)  Taggad som attan var han... Nu håller vi ju på att bygga upp lite kondition här i detta hemmet När Pako är i toppform ligger han på gränsen(ibland över) att gå ur handen på mig meeeeeh det gör def inget för det är precis så jag vill ha honom fullt ös medvetslös..
bra kondition+ högt figgurantintresse(vilket han har i överflöd) jaaaa då övervinns tex hans miljöberördhet mkt..
Kryddan löper och är lite eländig just nu,, svällt upp redan vilket hon inte har gjort förräns löpet nästan är över...Kryddan får ännu mera konditionsträning än Pako .
Men def inte för att hon ska gå ur handen behövs ingen kondistränign för det   för hon ligger på den gränsen konstant.
Sent igårkväll blev det "Rutan" träning + inklickning av targetpinne för båda 2    frittfölj  inkallning med ställande..påbörjan av krypet för Kryddans del  och superslipning av krypet för Pako,s del   ganska bra o slänga in en av hundarna i bilen(parkerad så den som är i bilen kan studera vad vi andra gör)  Pako blir oerhört peppad av detta "BRA"
Idag är det lydnadsträning på F,m som gäller....mellan skurarna
Suckar högt.... hittar inte Kryddans tikskydd   stackarn blöder ganska bra   lilla Krussidulan nu eeee det riktigt synd om henne ..

Det tråkigaste just nu är att vi KAN INTE ÅKA TILL GOLDEN SPECIALEN   tjurar som attan..
Eftersom Kryddan tillhör kategorin Långlöpstik     Så nu kommer det att ta typ 21 dagar innan höglöpet är ett faktum och där stannar hon typ 11-14 dagar   visst denna gången var det nästan Nio månader mellan löpen..
Näää efter detta löpet ska Kryddan kastreras *bestämma*

RSS 2.0