Söndag

Ja vad ska man säga mer än att det har varit en händelserik vecka :-)
Det har arbetats tränats osv osv osv
Kryddan har gjort sin debut i Sök och visat sig vara en liten pärla även i detta  uppletandet ja där är hon vad gruppen sa en riktig "naturbegåvning" Nu ska det tränas mkt olydnad hmmm hon är lite för lydig ;-)
Pako han är riktigt på G hä tränas det  massor av markeringar ,uthållighet och framför all en jäkla massa motivationshöjande träning.
Har även foograferat lite med blandat resultat som ni kommer att se ängre ner.
På Fredag morgon åker jag och Kryddan till Norsbergför att hjälpa till på GRK;s Km ska vara funkis där och vad jag har hört är det 95 startande sååå kul att se en massa "Gullefjun"
Pako ska ha kul han oxå,, han skafå vara tillsammans med Pirita och lille Xigvard i 3 dagar = trol en helt slutkörd Pako på Söndag :-)
Så härligt när man kan hjälpas åt med hundar

Så går vi då över till bilderna som är tagna med lite varierande kvalité

Här är då mina gullefjun

























Tog ngr bilder på klubbkompisar oxå men har inte hunnit att fixa till alla ännu men 2 ä iaf klara :-)




Stockholms besök

Jisses vilka underbara dagar vi har haft,, massor av träning,tjattrande, lika skjutgalna som en annan *S*
Peggy och Magnus ( Kryddans förra ägare tillika mina abs bästa vänner) Kom ner på Torsdagen och stannade tills på Lördagen och som vanligt var schemat för dessa dagar fulltecknat,, vi började  kl 06.00 på morgonen och slutade runt kl 24 ,00 på kvällarna.

Det var Jaktträning,prommisar. Skjutning + grillning på Trolleholm,s Skjutbana hos min gode vän Thomas Lyon som oxå kommer att vara lite av min Mentor inom Jakt här i Skåne (kan man få det bättre????? tror inte det )
Så dessa dagar huserade 8 hundar ibland 9 + 4-5 människor i mitt hem + trädgård hur kul som helst   Pirita kom och hälsade på + följde med på prommenader med sin valp den underbara Gråmanns,Xigvard.
Stjäler lite kort från Peggy  förresten Peggy och Magnus har 3 Labbar,1 Golden,1 Tax också då Jullan som är en Tysk jakt terrier...
 Här är underbara Dukey




Här då Jullan badandes i barnbarnets lilla pool








Bild på Biffen och Sara  de båda fann verkligen varandra





Sedan blev Magnus trött + snuvig  jaaaa ni vet "Män och förkylning " he he ingen bra kombination så han uttryckte att "det skulle vara skönt att ligga i en hängmatta" he he he så då blev det till att ta fram hängmattan och montera ihop den    fick hjälp av Jullan he he jaaaa ni kommer att få se hur mkt hjälp det där var eg ;-)

















Här är resultatet iaf



Jullan är MKT nöjd med sin insats he he och jag var helt slut ;-)


Och så här såg det ut när vi softade under dagens varmaste timmar



Och nu över till Fredagens bravader   TROLLEHOLMS SKJUTBANA med Mr Thomas Lyon i egen hög person  En av Sveriges absolut bäsa Instruktör  finns banne mig ingen som kan peppa så som han gör. Och jisses vilket tålamod den mannen besitter,,



Magnus och Thomas



Peggy lär sig tricket "lägga en golfboll på pipan kastaupp och skjut den"



Även Magnus gör sina försök    detta är grymt svårt



Coola Peggy





Och hä det då min tur att skjuta  snacka om att det är kul :-P













Avslutade påLördagen med att åka till Bassholma för att låta Jullan testa grytet vilket hon oxå gjorde med bravur  en riktig naturbegåvning är denna lilla tjej  ska bli kul och se henne göra sitt anlagsprov i September härnere..





Finns fler kort men tar det en annan dag..

RSS 2.0