Underbart väder

Idag är det arbetsdygn som gäller,,, började med jourtid fram tills kl 13,00   så då passade jag på att ta vår dagliga morgonprommenad på Åsen  nu har vi kommit upp i den sträckan som var målet för ngr veckor sedan ,, det blir ca 1 mil varje morgon/förmiddag  försöker att vara där senast kl 7,30..
Blir oftast en prommenad till senare på dagen    den senare är inte lika lång .
Det blir  ca 7 km fast då är det inslag med träning under tiden  blir lite sök och närsök, linjetag + mkt apporteringsövningar,klättra i höga grushögar,simma i surhålen. osv
Klickerträningen med Pako börjar att arta sig riktigt bra likaså Lydnadsträningen,, Kryddan har kommit ur sitt öp så nu är det full träning ävn med den lilla damen.

Alla mina prover visar på förbättring *skönt*  ska börja att simma i den varma bassängen på Lasarettet. Ngn sjukgymnast ska fixa ett träningsprogram som passar mig.

Renoveringen i hemmet fortsätter som planerat.
Instruktörsutbildningen till Allmänlydnadsinstruktör   fortlöper oxå som väntat   ska snart göra en riktig djupdykning i mitt 1:a stora projektarbete    nämligen hålla en lektion på ca 40 minuter i ämnet "Hundens Sinnen"
Alla tips emottages tacksamt ;.)


Måndag

Varit på Lasarettet hos en sköterska på Reumatologen fick lite bassning för att jag har missat ngr provtagningar
Så nu får det bli en skärpning från min sida :-)
Det visade sig att jag har fått ett mindre ryggskott därav ont i vad jag trodde var njurarna så jäkla skönt att det inte var pga medicinen fick oxå veta att det tar minst 12-16 veckor innan den här medicinen ger effekt så att trappa ner cortisonet kan jag ju glömma :-( Men när den den ger full effekt ja då kommer jag enl sköterskan att känna mig som jag gjorde innan denna sjukdomen kom på besök.  Mao helt symptomfri och utan inflamationer *längtar så dit* 
Mitt superdåliga humör ansåg hon vara att jag har smärta/inflamationer hela tiden fast jag har ju lixom blivit van vid detta  gällde även den kroniska tröttheten.men däremot hjärtklappningarna kom från medicinen och kommer att sluta när kroppen vant sig av denna medicin..
MEN annars mår jag förträffligt *skratt*
Kryddan är lite låg nu ch Pako är supertaggad av hennes löp...
Tränar för fullt nu med Pako och klicker + lydnad  han är riktigt på topp nu *så kul*
Kryddan tränas oxå fast det är mera för att hållas igång eftersom hon är inte riktigt sig själv under detta löp.
Konditionsträning blir det för båda.
Idag är det arbetsdygn så det bli seperata rum för jyckarna när jag är på jobbet eftersom dottern är ensam med dom ....
over and out från ett grått o trist Skåne

Jaaaa vi lever *Lovar*

Sorry det har varit riktigt dåligt med att "blogga" har def inte haft ngn tid över för detta..
Massor har hänt i min värld både bra och mindre bra ..
Kryddan är just nu på väg in i höglöp   beter sig som värsta hyndan  terroriserar allt på 4 ben om det sedan är Pako eller katterna  jaa det kan kvitta tycker Kryddan.
Pako är bara så fantastisk  han beter sig som vanligt  inga konstigheter där inte, fastän han lever så tight intill Kryddan.
Vi har tränat en hel del.. Jag har påbörjat kuren på min nya medicin  bär lite respekt med sig att pilla i sig cellgift (näää jag har inte cancer)  men jag har fått sådan medicin och den ska tas 1 gång per vecka och trappas upp i 4 veckor är just nu på maxdosen och kan väl lugnt siga man mår illa dagen efter.
Jag har påbörjat utbildningen till Allmänlydnadsinstruktör  oppps vilken långt ord :-P
Hur spännande som helst mkt aha upplevelser och mkt nytt lärorikt..
Har en fantastisk Lärare vlken inte gör saken sämre
I helgen körde vi hund och då fick Pako följa med han skötte sig med råge min lille plutt..
Tränar som tusan med båda just nu + konditionstränar dom .  Börjar att märka skillnaden både på Pako o Kryddan men oxå på mig själv..
Har ju gått upp ca 9 kg på kort tid tror nog jag har tappat ngt kilo nu  känns så iaf.
Ikväll är det Regionsmöte på vår klubb *spännande*
Snart är det dags att åka till Stockholm för vår del och våldgästa Ann-Maric med familj i Arlanda och därefter är det Peggy och Magnus som ska besökas i Grillby.
Vi kommer att åka o kolla ett Workingtest i närheten,, det där ser jag fram emot mkt.
Näää nu har jag inte mera tid till övers för nu är det långprommis på Åsen som står på schemat...Idag ska det tränas på Linjetag + närsök....

RSS 2.0